Danish
English
German
Dutch

Himmerland Golf and Spa Resort og Made in Denmark

 

Golfbaner

Hvad end du er øvet eller nybegynder, er der rig mulighed for at få flere gode golfoplevelser hos Himmerland Golf & Spa Resort. Her på siden kan du læse om status på banerne lige nu samt de tre forskellige baner, vi har.

PGA Backtee Course blev omlagt i 2012, og er fra august 2014-2016 vært for en European Tour turnering. Vores anden 18-hullers golfbane, Garia Course, var den første golfbane i Himmerland, da den blev anlagt for over 30 siden. Til nybegyndere har vi Bette Course, en 9-hullers Pay & Play bane, hvor alle kan være med.Golfcentret byder desuden på Restaurant Green, Green Corner, Green Bar, bowlingcenter, golfskole, udlejning af golf cars og meget andet. Dertil Svømmehal med dejlig moderne wellness afdeling samt fitness og styrke trænings sal.

Himmerland Golf & Spa Resort
Centervej 1
Gatten
9640 Farsø
Tlf: 9649 6100
Hjemmeside: www.himmerlandgolf.dk


Hvalpsund Golf Club

- En naturskøn golfoplevelse i Hvalpsund

Vor vision er, at du som golfspiller, udover at spille golf, skal have skøn naturoplevelse og det får du i Hvalpsund. Her er både skov og sø krydret med et varieret dyreliv. Uanset, hvor du befinder sig på golfanlægget, får du panoramaudsigt i baggrunden.

Smuk anlagt 18 hullers bane beliggende i kuperet terræn venter på dig, og udfordrer dig uanset niveau.

Er du knap så erfaren, kan du spille på spændende 9 hullers Pay- og playbane, der er åben for alle og her finder du både par 3, par 4 og par 5 huller.

Hjemmeside: www.hvalpsundgolfclub.dk


Løgstør Golfklub

Smukt beliggende golfanlæg. Se beskrivelse af forholdene på deres respektive hjemmeside:  www.logstorgolfklub.dk  


Aars Golfklub

Klubben byder velkommen til en flot og velplejet 18 hullers bane. Banen er lettere kuperet med afvekslende natur, gamle læhegn og små skovstykker samt flere søer. Charmerende klubhus med hyggelige lokaler og en dejlig terrasse med udsigt til hul 9 og hul 18. Den 9 hullers Kortbane, med et par 4 hul, er Danmarks flotteste og bedste Pay & Play, hvor der er opbygget rigtige teesteder for både damer og herrer samt rigtige greens og flere sandbunkers.

Vore gæster roser de velplejede greens - som man skulle tro havde langt flere år på bagen - og så har vi altid god plads og minimal ventetid.

Hjemmeside: www.aarsgolfklub.dk